Go to top
keukenkampioen 1

Ons verhaal

Dennis & Lisa Fraeye

Sinds 2016 staat de 3e generatie Fraeye aan het roer van Wilfra Concept & Creation. De jeugdige aanpak van Lisa & Dennis Fraeye wordt versterkt door de jarenlange ervaring van Antoon. Het aanbod van Wilfra Concept & Creation werd ook uitgebreid naar totaalrenovaties van woningen. Zo heeft u van droom tot oplevering slechts één aanspreekpunt die alle zorgen en coördinatie op zich neemt.

In 1987 stapte zoon Antoon Fraeye mee in de zaak. Doorheen begin de jaren 90 werd het aanbod uitgebreid naar meer dan enkel keukens en begon Wilfra ook met totaalinrichting. Hierdoor werd de naam aangepast van Wilfra de keukenkampioen naar Wilfra Concept & Creation. Door exponentiële groei en voor een betere dienstverlening, verhuisde Wilfra Concept & Creation naar Sint-Martens-Latem.

Antoon Fraeye
Willem Fraeye Wilfra Concept & Creation

In 1956 werd Wilfra, de keukenkampioen opgericht door Willem Fraeye op de Zwijnaardesteenweg te Gent. Willem Fraeye begon zijn carrière door het maken van keukens en meubels op maat. Als één van de eerste bedrijven in Gent, maakte Wilfra kasten voor ziekenhuizen en kloosters. Het bedrijf groeide al snel uit tot een toonaangevend bedrijf in maatwerk in Gent en omstreken.