Go to top
Professionals
Zowel voor bouwpromotoren als architecten is Wilfra Concept & Creation een toegewijde partner met jarenlange ervaring in interieurs op maat. Door onze unieke interieurontwerpen wordt elke woonomgeving een klassevolle thuis.

Een greep uit onze recente projecten

De Goudsbloem

Attachment image #1507

Op de kop van de Legestraat, Driesstraat en Gaversesteenweg, nabij het shoppingcenter de Driespoort en het station, vormen de 16 nieuwbouwappartementen van residentie Goudsbloem een nieuwe landmark voor wie Deinze binnenrijdt, komende van de autosnelweg en het bedrijvenpark de Prijkels.

Bekijk project

Residentie Park Avenue

Attachment image #1502

Residentie Park Avenue is een exclusief project voor een luxueus appartementsgebouw, gelegen aan het Citadelpark, in het hart van Gent.
Het gebouw omvat 2- of 3- slaapkamerappartementen, een penthouse en gelijkvloersappartement met tuin.

Villa Neerleie

Attachment image #1500

Vooruitstrevend nieuwbouwproject in het centrum van Deinze.

Op het einde van de Markt van Deinze, langs het Schipdonkkanaal, verschijnt binnenkort Villa Neerleie, een vooruitstrevend nieuwbouwproject.

Bekijk project

Park Ter Poldere

Attachment image #1504

Ruime appartementen in parkgebied met groene zichten op een tuin met vijver, vlakbij het centrum van De Pinte.

Bords De Lys

Attachment image #1499

Een uniek project aan de Leie met uitzonderlijke zichten.

Het woonproject bevindt zich op de rand van de kuip van de historische stad, gelegen op de hoek met de Ham en Blekersdijk en begrensd door de Leie.

Bekijk project

Interesse?

Attachment image #1508

Bent u een bouwpromotor of architect en wenst u meer informatie? Aarzel niet ons te contacteren. Wij ontvangen u met plezier in onze toonzaal.

Contacteer ons