Go to top
P1007 LANDBERGH Goudsbloem Deinze App3.2 LR 20180911

Professionals

Zowel voor bouwpromotoren als architecten is Wilfra Concept & Creation een toegewijde partner met jarenlange ervaring in interieurs op maat. Door onze unieke interieurontwerpen wordt elke woonomgeving een klassevolle thuis.

Een greep uit onze recente projecten

Res. de Giey

Attachment image #3251

In het centrum van De Pinte, aanpalend aan Kasteel Viteux, vindt u het nieuwbouwproject “Residentie de Giey” terug. Het gebouw werd volledig ontworpen door CAAN Architecten uit Gent. De residentie bestaat uit 6 entiteiten waaronder één handelsruimte.

Bekijk project

De Goudsbloem

Attachment image #1507

Op de kop van de Legestraat, Driesstraat en Gaversesteenweg, nabij het shoppingcenter de Driespoort en het station, vormen de 16 nieuwbouwappartementen van residentie Goudsbloem een nieuwe landmark voor wie Deinze binnenrijdt, komende van de autosnelweg en het bedrijvenpark de Prijkels.

Bekijk project

Zwitsers Hof

Zwitsers Hof Melle

Langs de verkeers-arme Oude Brusselse Weg in Melle, een bruisende gemeente net buiten Gent, vindt u het residentiële nieuwbouwproject Zwitsers Hof. Deze kleinschalige ontwikkeling bestaat uit 3 hedendaagse gebouwen ingeplant in een bijzonder rustig gelegen woonpark met de nadruk op ruimte en groen.

Bekijk project

Villa Neerleie

Attachment image #1500

Vooruitstrevend nieuwbouwproject in het centrum van Deinze. Op het einde van de Markt van Deinze, langs het Schipdonkkanaal, verschijnt binnenkort Villa Neerleie, een vooruitstrevend nieuwbouwproject.

Bekijk project

Res. Pentagon

Attachment image #1964

Mooi nieuwbouw project met 5 luxe appartementen gelegen aan de Leie te Gent, nabij Portus Ganda, tussen de Steendam en het Baudelopark.

Bekijk project

Bords De Lys

Attachment image #1499

Een uniek project aan de Leie met uitzonderlijke zichten.

Het woonproject bevindt zich op de rand van de kuip van de historische stad, gelegen op de hoek met de Ham en Blekersdijk en begrensd door de Leie.

Bekijk project

Woningen te Evergem

Attachment image #1956

4 nieuwbouwwoningen te Evergem met volledige interieur door Wilfra Concept & Creation.

Residentie Park Avenue

Attachment image #1502

Residentie Park Avenue is een exclusief project voor een luxueus appartementsgebouw, gelegen aan het Citadelpark, in het hart van Gent.
Het gebouw omvat 2- of 3- slaapkamerappartementen, een penthouse en gelijkvloersappartement met tuin.

Park Ter Poldere

Attachment image #1504

Ruime appartementen in parkgebied met groene zichten op een tuin met vijver, vlakbij het centrum van De Pinte.

Interesse?

Bent u een bouwpromotor of architect en wenst u meer informatie? Aarzel niet ons te contacteren. Wij ontvangen u met plezier in onze toonzaal.